dimarts, 22 de gener del 2013

I4: TALLER DE CUINA

Hola Pares!
Com ja sabeu hem començat a treballar els oficis. A classe hem fet un : “Mireu com treballen els nostres pares” i mica en mica s’està omplint de fotos! També tenim un racó on deixem tot allò que porteu relacionat amb els vostres oficis. Ens agrada molt jugar amb les coses del racó i també mirar les fotos ja penjades. Quan un nen/a porta una foto, està desitjant qui sigui el seu moment per explicar de que treballen els seus pares.
Per veure més oficis, dilluns passat vam anar a fer un taller de cuina. En un principi havia d’anar la classe dels cotxes però com entre les dues classes fèiem una, les senyoretes vam decidir que anàvem tots i així la setmana vinent els nens/es que han faltat aquesta hi aniran.
La sortida va ser molt divertida. Només arribar ja ens estava esperant en “Txus”, el nostre cuiner. Vam entrar a la seva cuina que estava plena de cadires per seure. Mare meva quina cuina! Més d’un pare i d’una mare la voldria a casa seva! Estava plena de espècies de tota mena, de llegums de tot el país, tenia moltes verdures i fruites, moltes olles i ganivets de totes les mides....
Primer de tot vam fer una coca entre tots per esmorzar..... un van posar la mantega, un altre el sucre, l’altre la farina..... i mentre estava fent al forn el Txus ens va explicar com es feia unes mongetes... i havien d’estar atents per veure quan bullia l’aigua i avisar al cuiner... érem el seus ajudants!
Com que ja portaven molta estona fent de cuiners/es vam sortir al pati a jugar una estoneta i resulta que ja estava la coca feta... mmmmm estava boníssima! També ens va preparar un “colacao” calentet... Quin esmorzar més bo! Molts i moltes van repetir i repetir... i qui no li va agradar va menjar el que portava de casa.
Un cop acabat l’esmorzar vam entrar a dintre per tornar a fer de cuiners. Entre uns quants nens/es van fer unes llenties.... tenien una pinta...!!! Després ens va ensenyar el seu rebost i com reciclava i per acabar ens va donar un sobre i d’una branca de llorer vam agafar unes quantes fulles per cuinar a casa amb els pares.
Quin matí més ben aprofitat i divertit!! Ara ja sabem com és la feina de cuiner/a i pot ser de gran els vostres fills/es s’animen i ho volen ser! Qui sap!!
Tenim totes les fotos a la pàgina web del col·legi

                                                       Els i les alumnes d'I4 d'Educació Infantil del Col·legi Jesús Salvador de Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada