divendres, 18 de febrer del 2011

Estudi sobre generació de residus a l’escola

Commemorant la primera "Setmana europea de la prevenció de residus", vam fer un estudi per a conèixer quants residus de cada tipus generem per persona cada dia.



El que vam trobar és que una mica més de la meitat de l'alumnat feia servir carmanyola, el problema és que en nombroses ocasions es feia servir juntament amb paper d'alumini, film transparent, tovallons... També vam trobar que la fruita gairebé no apareixia com a part de l'esmorzar.

Mireu quins esmorzars més ecològics! Ens encanten!!



Us convidem a afegir-vos a totes les persones que ja han fet dels envasos reutilitzables una alternativa. Juntes construirem un món més responsable. Gràcies per la vostra implicació!

1 comentari:

  1. jo volia comentar que la meva filla portava fruita al començament del curs. Pero deia que no volia portar fruita perque els seus companys no portaven. Per aixo, aquesta iniciativa es bonaa, els nens menjen el que veuen.
    Ara la porta i esta molt contenta.
    M'agradaria que fos al menys 2 cops cada setmana, donat que es el millor que poden portar els nens per menjar.

    ResponElimina